Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-05-09@00:24:42 GMT

مرکز ماهر: جت فيلتر نصب نکنيد

تاریخ انتشار: ۷ خرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۸۲۵۳۹۳

مرکز ماهر: جت فيلتر نصب نکنيد

خبرگزاري آريا - مرکز مديريت امداد و هماهنگي عمليات رخدادهاي رايانه‌اي نسبت به انتشار بدافزارهاي عبور از فيلترينگ تلگرام هشدار داد و اعلام کرد که اين ويروس هاي مخرب با هدف سوءاستفاده از کاربر، رواج يافته اند.
به گزارش خبرگزاري آريا از مرکز ماهر، پس از فيلتر شدن تلگرام بدافزارهاي مختلفي تحت عنوان «تلگرام بدون فيلتر»، «فيلترشکن تلگرام» و غيره در فضاي مجازي منتشر شده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مرکز مديريت امداد و هماهنگي عمليات رخدادهاي رايانه اي با بررسي اين برنامه ها هشدار داد که اين برنامه هاي نرم افزاري مخرب با فريب کاربر، اقدام به سوء استفاده از اطلاعات کاربر و يا استخراج ارز ديجيتال مي کنند.
در اين راستا اين مرکز با بررسي فني 2 بدافزار «فيلترشکن تلگرام» و «جت فيلتر» اعلام کرد: برنامه «فيلترشکن تلگرام» از جمله برنامه‌هاي آماده‌ اي است که با توجه به کد آن، در مقاطع مختلف زماني با عناوين مختلفي و براي سوءاستفاده‌هاي مختلف منتشر مي‌شود. اين برنامه توسط 12 ضدويروس به عنوان بدافزار تشخيص داده شده است. اين برنامه در تبليغات گسترده در سطح تلگرام منتشر شده که نمونه اي از آن 138 هزار بازديد داشته است.
اين برنامه پس از نصب توسط کاربر مخفي شده و دستورات مخرب مختلفي (نصب بدافزار،عضويت در چند سامانه پيامکي و ...) را از طريق برنامه‌هاي پوش نوتيفيکيشن دريافت مي‌کند.
بررسي ها نشان مي دهد که نحوه استفاده مخرب اين بدافزار از سرويس هاي پوش نوتيفيکيشن اين است که اين برنامه قادر است هر برنامه يا بدافزار ديگري را نيز روي دستگاه کاربر نصب کند.
در همين حال برنامه «جت فيلتر» نيز يکي از بدافزارهايي است که اخيرا با توجه به فيلتر شدن تلگرام، در حال انتشار در کانالهاي تلگرامي است.
نام اين برنامه درواقع Android System Web View است که پس از نصب با نام MainActivity روي دستگاه قرار مي گيرد.
اين بدافزار بدون آنکه کاربر متوجه شود، در پس زمينه اقدام به استخراج ارز ديجيتال مونرو کرده و از توانايي دستگاه سوءاستفاده مي کند.
متاسفانه در دستگاه موبايل همانند کامپيوتر، کاربر متوجه تغييرات ايجاد شده يا کندي نمي شود و احتمال اينکه متوجه اين سوءاستفاده شود بسيار پايين است.
جزئيات بررسي فني اين دو ويروس مخرب را اينجا بخوانيد.

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۸۲۵۳۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تلگرام تحت نظارت بلژیک

ایتنا - مقامات بلژیک برای عمل به مقررات جدید اتحادیه اروپا درباره رصد محتوای پلتفرم‌ها، بر اپلیکیشن شبکه اجتماعی تلگرام نظارت خواهند کرد.
سخنگوی نهاد مخابراتی بلژیک (BIPT) به پولیتیکو اعلام کرد تلگرام که در دوبی مستقر است، یک شرکت مستقر در بروکسل را به عنوان نماینده قانونی خود در اتحادیه اروپا معرفی کرده است. این خبر نخستین بار توسط نشریه بلژیکی «دی استاندارد» منتشر شد.

به گزارش ایتنا از ایسنا، پلتفرم‌هایی که در اروپا فعالیت می‌کنند، ملزم هستند تحت قانون خدمات دیجیتال و مقررات جدید نظارت بر محتوا، یک نماینده بومی را منصوب کنند.

تلگرام که توسط پاول دوروف، کارآفرین روسی تاسیس شد، برای قابلیت‌های حریم خصوصی خود، محبوبیت یافت اما در سال‌های اخیر به بستر محبوب برای تئوری‌های توطئه، گروه‌های تبهکار سایبری و افراط گرایان تبدیل شد. این پلتفرم بیش از ۸۰۰ میلیون کاربر ماهانه فعال در سطح جهان دارد.

در حالی که بزرگترین شرکت‌های فناوری دنیا تحت نظارت کمیسیون اروپا قرار دارند و تحت قانون خدمات دیجیتال، مشمول مقررات سخت گیرانه‌ای قرار می‌گیرند، پلتفرم‌های کوچک‌تر در کشوری که نماینده حقوقی دارند، تحت نظارت رگولاتورهای ملی قرار دارند.

تلگرام، شرکت نماینده خدمات دیجیتال اروپایی (EDSR) را که در بروکسل مستقر است، به عنوان نماینده خود معرفی کرده است.

بر اساس گزارش پولیتیکو، رگولاتور بلژیک به عنوان هماهنگ کننده خدمات دیجیتال، تلگرام را تحت نظارت خواهد گرفت.

دیگر خبرها

  • پیشرفت شبکه ملی اطلاعات به ۶۰ درصد رسید
  • نماینده مجلس: با فروش فیلترشکن به مردم یاد دادیم که می‌توانند خلاف کنند
  • تلگرام تحت نظارت بلژیک
  • اندرویدی ها از وجود این فایل مخرب بی خبر هستند
  • ریموت کنترل جرثقیل و کاربرد آن
  • فیلتر شنی در دستگاه های تصفیه آب صنعتی
  • هشدار مایکروسافت به اندرویدی‌ها
  • اندرویدی‌ها از وجود این فایل مخرب بی‌خبر هستند
  • طرح «ماهر» در مدارس فارس آغاز شد
  • توافقی را که به آتش بس فراگیر منجر نشود، امضا نخواهیم کرد